Cart

Fashion Clear 38g

fashion-clear

Fashion Clear 38g

16.60 Skupaj z DDV

Fashion Clear  Odličen izdelek za tiste, ki se prvič spoznavajo z akrilom. Transparentni prah s katerim je zelo enostavno delati je odporen na kristalizacijo.

 

Primerjaj
Šifra: 5902188516166 Kategoriji: , Oznaka:

Delite ta izdelek

Fashion Clear  Odličen izdelek za tiste, ki se prvič spoznavajo z akrilom. Transparentni prah s katerim je zelo enostavno delati je odporen na kristalizacijo. Je izjemno vzdržljiv, z njim boste ustvarili popolno obliko nohta ker se fin prah popolnoma prilagaja naravnim nohtom.

Nasvet za uporabo:

  1. Akrilni čopič potopite v izbran monomer, odcedite in konico čopiča potopite v akrilni prah.
  2. Po odstranitvi čopiča nastane kroglica produkta, ki jo nežno položimo na površino nohta in očistimo čopič s čisto bazo.
  3. Nato postopoma z nežnim dotikom s čopičem oblikujte želeno obliko s premikanjem produkta po nohtni plošči in šabloni / konicah.
  4. Po potrebi postopek ponovite (dodajte še en čopič izdelka) in oblikujte popolno površino podaljšanega nohta.
  5. Po oblikovanju počakajte, da se material strdi in površina izgleda satenasto mat, nato pa površino oblikujete z pilico.
  6. Po piljenju odstranite prah in nadaljujte z izbrano barvo gel laka.

Sestavine

Polyethylmethacrylate, Polymethyl methacrylate, Benzoyl peroxide, Silica, CI 77891

Opozorilo

Samo za profesionalno uporabo. Preprečiti stik s kožo. Pozorno prebrati navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok! Če pride v stik z očmi ali s kožo takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Uporabljati samo v dobro prezračenih prostorih. V primeru draženja kože poiskati nasvet / zdravniško pomoč.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Fashion Clear 38g”