Cart

O nas

O Indigo Nails LAB Slovenija

Urejeni nohti in mehka koža-vse to je Indigo.
Indigo Nails je vodilna poljska kozmetična blagovna znamka, znana kot strokovnjakinja na področju oblikovanja nohtov, barvnih trendov in SPA kozmetike. Indigovi izdelki se proizvajajo v lastnem laboratoriju z Evropskimi standardi.
Blagovna znamka, ustanovljena na Poljskem leta 2011, je zdaj na voljo v 24 državah po vsem svetu.

V Sloveniji se je vse pričelo z letom 2015, ko je Katarina Ritoša postala distributer za slovenski trg.
Odprl se je prvi Indigo Nails Lab razstavno-prodajni prostor v Izoli, kjer svoje stranke razvajamo s profesionalnimi produkti za nego in izdelavo nohtov, hkrati pa nudimo tudi izobraževanja za izdelavo nohtov različnih tehnik.
Z letošnjim letom pa smo storili nov korak na naši poti. Zaradi velikega povpraševanja smo odprli novo trgovino v Ljubljani in smo tako, še bolj dostopni za naše stranke.
V naših trgovinah najdete prav vse za izdelavo Gel nohtov, Gel Polish produkte ter dišeč in kvaliteten Spa program. Zagovarjamo kvaliteto in dobro ceno. Poleg tečajev, ki bodo na voljo tudi na naši novi lokaciji, vedno poskrbimo za naše stranke, smo na voljo za vsa vprašanja, vso pomoč in brezplačne prezentacije produktov ter vedno dopolnjujemo kolekcije in skrbimo za novosti.
Z mesecem marcem pa smo svojo distribucijo razširili tudi na Hrvaški trg.

Vse kozmetičarke in nohtne stilistke, ste vabljene v našo novo odprto trgovino v Ljubljani, Izoli ali pa preverite našo ponudbo in cene v spletni trgovini www.indigo-nails.si. Redno pa objavljamo vse novosti, termine tečajev in zanimivosti tudi na naši Facebook strani Indigo Nails Lab Slovenija.

Veselimo se vašega obiska.

Indigo Nails LAB Slovenija logo
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava pri nakupih nad 150€

Podpora

Podpora 24/7

Kontaktirajte nas 24 ur na dan, 7 dni na teden

Vračilo denarja

14 dni za zamenjavo

Vrnite izdelek v 14 dneh za zamenjavo

Kdo smo

Kdo smo

Indigo Nails je vodilna poljska kozmetična blagovna znamka, znana kot strokovnjakinja na področju oblikovanja nohtov, barvnih trendov in SPA kozmetike. Indigovi izdelki se proizvajajo v lastnem laboratoriju z Evropskimi standardi.

Naše poslanstvo

Naše poslanstvo

Zagovarjamo kvaliteto in dobro ceno. Vedno poskrbimo za naše stranke in smo na voljo za vsa vprašanja, vso pomoč in brezplačne prezentacije produktov ter vedno dopolnjujemo kolekcije in skrbimo za novosti.

Zgodovina

Zgodovina

V Sloveniji se je vse pričelo z letom 2015, ko je Katarina Ritoša postala distributer za slovenski trg. Odprl se je prvi Indigo Nails Lab razstavno-prodajni prostor v Izoli, kjer svoje stranke razvajamo s profesionalnimi produkti za nego in izdelavo nohtov.

Kaj lahko storimo za vas?

Kakšni so kriteriji za odprtje Indigo salona?

Uporaba izključno Indigo Nails izdelkov; pred podpisom sodelovanja mora kandidat opraviti tehnični trening by Indigo; zaloga Indigo Home SPA izdelkov (z namenom preprodaje strankam) v dogovorjeni vrednosti (z odlogom plačila 30 dni); notranja oprema mora biti v skladu z obstoječimi standardi – zaključni koncept in približna cena bosta poslana s podrobno razlago, kje najti kateri kos pohištva vam bomo poslali po podpisu pogodbe; v primeru že opremljenega salona obstaja možnost prilagoditve design-a tako, da ustreza našim standardom

Ali organizirate tečaje za izdelavo nohtov?

V našem podjetju organiziramo več vrst tečajev. Po končanem tečaju dobite mednarodno priznan in overjen certifikat pri akademiji Indigo Nails Lab.

Tečaje katere izvajamo:

  • 3-dnevni Basic (kocka, mandelj, oval),
  • 2-dnevni Basic (ena oblika),
  • Izpopolnjevanje gel tehnike(za že obstoječe nohtne stilistke),
  • Gelastic
  • tečaj permanentnega lakiranja – Gel Polish,
  • tečaji poslikav

Kakšna je garancija za nakupe v spletni trgovini?

Za izdelke kupljene v naši spletni trgovini, veljajo vsi garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo. Garancija je možno uveljaviti le ob predložitvi računa.
Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb, tako splošnih pogojev, kot tudi pogojev spletne trgovine. Kljub nenehni skrbi za ažurnost in pravilnost objavljenih gradiv, so vsebinske napake spletne strani so možne in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Kakšen je dobavni rok?

Vaše naročilo se bomo trudili, da bo obdelano še isti dan in o obdelavi boste prejeli obvestilo. Naročila vam skušamo dostaviti v najkrajšem možnem času, najkasneje v 2-3 delovnih dneh. Če je za odpremo blaga potreben daljši čas, vas o tem obvestimo.
Blago pa lahko prevzamete tudi na našem naslovu: Obrtna ulica 11, 6310 Izola – po predhodnem dogovoru.

Kaj naše stranke menijo o nas?

Izkušnje velikih. Nohtni dodatki kot jih ni drugje. Dragocene informacije o produktih. Ideje poslikav, ki presunejo. Gora vrhunskih izdelkov. Oh in sploh, Indigo je preprosto najboljši!

Urša Langus - stranka