Cart

Fashion Pink 38g

Fashion Pink

Fashion Pink 38g

16.60 Skupaj z DDV

Fashion Pink – Nohti narejeni z Indigo Fashion Pink izgledajo naravno. Stranke ga obožujejo! Nežno roza transparentni akrilni prah, za grajenje akrilnih nohtov je fin in fleksibilen, zelo enostaven za uporabo in delo.

Primerjaj
Šifra: 5902188516197 Kategoriji: , Oznaka:

Delite ta izdelek

Fashion Pink – Nohti narejeni z Indigo Fashion Pink izgledajo naravno. Stranke ga obožujejo! Nežno roza transparentni akrilni prah, za grajenje akrilnih nohtov je fin in fleksibilen, zelo enostaven za uporabo in delo. Lepo se prilega naravnim nohtom.

Nasvet za uporabo:

  1. Akrilni čopič potopite v izbran monomer, odcedite in konico čopiča potopite v akrilni prah.
  2. Po odstranitvi čopiča nastane kroglica produkta, ki jo nežno položimo na površino nohta in očistimo čopič s čisto bazo.
  3. Nato postopoma z nežnim dotikom s čopičem oblikujte želeno obliko s premikanjem produkta po nohtni plošči in šabloni / konicah.
  4. Po potrebi postopek ponovite (dodajte še en čopič izdelka) in oblikujte popolno površino podaljšanega nohta.
  5. Po oblikovanju počakajte, da se material strdi in površina izgleda satenasto mat, nato pa površino oblikujete z pilico.
  6. Po piljenju odstranite prah in nadaljujte z izbrano barvo gel laka.

Sestavine

Polyethylmethacrylate, Polymethyl methacrylate, Benzoyl peroxide, Silica, CI 77891, CI 77491, CI 15850, CI 77007, CI 77288

Opozorilo

Samo za profesionalno uporabo. Preprečiti stik s kožo. Pozorno prebrati navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok! Če pride v stik z očmi ali s kožo takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Uporabljati samo v dobro prezračenih prostorih. V primeru draženja kože poiskati nasvet / zdravniško pomoč.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Fashion Pink 38g”