Cart

Metal Manix® Chameleon Supernova

Metal Manix Chameleon Supernova

Metal Manix® Chameleon Supernova

7.40 Skupaj z DDV

Metal Manix® Chameleon Supernova – Kozmični dizajn nohtov? Z neverjetnim Metal Manix® Chameleon Supernova je zelo enostavno! Ko se enkrat nanese na črno, zasije s spektrom vijoličnih odtenkov.

Primerjaj
Šifra: 5902188533248 Kategoriji: , Oznaka:

Delite ta izdelek

Metal Manix® Chameleon Supernova – Kozmični dizajn nohtov? Z neverjetnim Metal Manix® Chameleon Supernova je zelo enostavno! Ko se enkrat nanese na črno, zasije s spektrom vijoličnih odtenkov. Odvisno od načina, kako svetloba pade na nohte, Metal Manix® Chameleon Supernova bo ustvaril nove barve na površini. Obvezno je za vsakega manikerja, ki želi ustvariti edinstvene nohte!

Metal Manix® je neverjeten prah, ki ima 12 različnih odtenkov. Uporabite ga, če želite ustvariti kovinski sijaj, krom učinek ali učinek kameleona.

Navodila za uporabo

Efekt nanesemo na brezdisperzijsko plast laka. Izbirate lahko med Tip top Top Coat, Shine On, Dry Top ali barvnimi geli Arte Brillante. Na posušeno podlago z aplikatorjem vtremo prah in zaključimo z zaključnim sijajem.

Preverite še druge odtenke Metal Manix Chameleon-a in ustvarite prelepe efekte v nekaj minutah.

Opozorilo

Samo za profesionalno uporabo. Preprečiti stik s kožo. Pozorno prebrati navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok! Če pride v stik z očmi ali s kožo takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Uporabljati samo v dobro prezračenih prostorih. V primeru draženja kože poiskati nasvet / zdravniško pomoč.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Metal Manix® Chameleon Supernova”