Cart

Načini plačila

Plačilne metode

  1. Plačilo po predračunu – nakazilo na TRR. Če ste se odločili za plačilo po predračunu, boste po oddanem naročilu in pri potrditvi naročila prejeli vse podatke za nakazilo. Po prejemu sredstev na naš poslovni račun bo blago odposlano na vaš naslov za dostavo. KR COSMETICS D.O.O. Obrtna ulica 11, 6310 Izola Številka računa: SI56 0284 3026 3512 126 odprt pri NLB d.d.
  2. Plačilo po povzetju – plačilo z gotovino ob prevzemu blaga. Plačilo po povzetju je primerno v primeru, če želite, da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji. Ker je pri plačilu ob prevzemu možno le plačilo z gotovino, morate biti, ne glede na vrednost naročila, ob prevzemu osebno prisotni. Pošta Slovenije ob tem načinu plačila zaračunava tudi provizijo, ki ni všteta v ceno nakupa in ceno poštnine.
  3. Osebni prevzem – osebni prevzem je mogoč ob vnaprejšnjem dogovoru in sicer na sedežu podjetja.

Ponudnik izda račun na trajnem mediju (papir), ki služi kot garancija in veljaven dokaz za morebitno reklamacijo. Kupec račun prejme osebno (pri osebnem prevzemu) ali v paketu z ostali izdelki ob prevzemu.
V kolikor kupec izbere način plačila po predračunu in na voljo 8 dni za plačilo le tega. V kolikor plačilo v tem času ni opravljeno pogodba ni sklenjena, ponudnik pa po tem času tudi ne odgovarja za zalogo naročenih izdelkov.

Cene v spletni trgovini

Vse cene v spletni trgovini so navedene v evrih in vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Objavljene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila za posamezne nakupe pa veljajo cene v trenutku oddaje naročila.
Prodajna pogodba (med kupcem in ponudnikom) je sklenjena, ko kupec plača znesek naročenega blaga, po računu (predračunu). Pri nakupu veljajo cene objavljene na spletni strani podjetja Indigo Nails Lab Slovenija, KR Cosmetics d.o.o.

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih internetnih straneh. Kljub temu, pa se lahko karakteristike izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o eventualnih spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla oz. poskušal najti rešitev v obojestransko zadovoljstvo. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka, sodijo zgolj kot informativni prikaz izdelka.

Postopek nakupa

Uporabnik v spletni trgovini kupuje s pritiskom na gumb DODAJ V KOŠARICO. Ko zaključi z dodajanjem artiklov v košarico, pritisne gumb NA BLAGAJNO, izbere način plačila, pregleda, po potrebi dopolni ali popravi in potrdi naročilo. Pogodba je sklenjena, ko uporabnik potrdi naročilo in se mu po elektronski pošti posreduje potrditev naročila s seznamom naročenega blaga. Potrditev naročila pomeni, da je uporabnik seznanjen s celotnim besedilom prodajno-plačilnih pogojev, kateri so tu navedeni in da sprejema pogoje nakupa. Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku, sklene pa se lahko po elektronski pošti ali preko spletne trgovine www.indigo-nails.si pogodba bo shranjena v pisni in elektronski obliki na sedežu podjetja www.indigo-nails.si. Uporabnik lahko pridobi kopijo pogodbe z zahtevo po elektronski pošti na info@indigo-nails.si