Cart

Super Matte Top Coat 7ml

Super Matte Top Coat

Super Matte Top Coat 7ml

10.90 Skupaj z DDV

Super Matte Top Coat – je prava revolucija. Zagotavlja popoln mat lak, ki traja do 3-5 tednov! Zdaj lahko brez skrbi uživate v super trpežnem mat učinku!

Primerjaj
Šifra: 5902188503746 Kategoriji: , Oznaki: ,

Delite ta izdelek

Super Matte Top Coat – je prava revolucija. Zagotavlja popoln mat učinek, ki traja do 3-5 tednov! Zdaj lahko brez skrbi uživate v super trpežnem mat učinku! Po sušenju daje videz gume in se ne spremeni v satenast videz ob drgnjenju z oblačili. Po sušenju v lučki ne pušča disperzijske plasti. Topi se v Remover-ju.

Sestavine

HYDROXYPROPYL METHACRYLATE, POLYESTER URETHANE ACRYLATE, URETHANE ACRYLATE, ETHYL TRIMETHYLBENZOYL PHENYLPHOSPHINATE, ETHYL ACETATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ACRYLATES COPOLYMER, POLYURETHANE-9, CI 60725, P-HYDROXYANISOLE

Navodila za uporabo

• Ko nanesete dve plasti barve in posušite v lučki, nanesete Super Matt Top Coat kot zaključni sloj.
• Sušite 30-60 sekund v LED lučki ali 2-3 minute v UV lučki.
• Počakaje 30 sekund, da se nohti ohladijo na zraku.
• Zaključite z nekaj kapljicami olja za obnohtno kožico in kremo za roke.

Opozorilo

Samo za profesionalno uporabo. Preprečiti stik s kožo. Pozorno prebrati navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok! Če pride v stik z očmi ali s kožo takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Uporabljati samo v dobro prezračenih prostorih. V primeru draženja kože poiskati nasvet / zdravniško pomoč.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Super Matte Top Coat 7ml”