Cart

Nail Liquid 150ml

Nail Liquid 150ml

23.00 Skupaj z DDV

Nail Liquid – Ste izkušen stilist in želite pospešiti svoj delovni tempo? Potem je monomer Indigo Nail Liquid popolna izbira!

Primerjaj
Šifra: 5902188504118 Kategoriji: , Oznaka:

Delite ta izdelek

Nail Liquid – Ste izkušen stilist in želite pospešiti svoj delovni tempo? Potem je monomer Indigo Nail Liquid popolna izbira! Nič več čakanja, dokler se akril ne strdi! Ta prozorna, svetlo vijolična tekočina vsebuje UV faktorje, ki ohranjajo čisto belo barvo.

Nasvet za uporabo:

  1. Akrilni čopič potopite v izbran monomer, odcedite in konico čopiča potopite v akrilni prah.
  2. Po odstranitvi čopiča nastane kroglica produkta, ki jo nežno položimo na površino nohta in očistimo čopič s čisto bazo.
  3. Nato postopoma z nežnim dotikom s čopičem oblikujte želeno obliko s premikanjem produkta po nohtni plošči in šabloni / konicah.
  4. Po potrebi postopek ponovite (dodajte še en čopič izdelka) in oblikujte popolno površino podaljšanega nohta.
  5. Po oblikovanju počakajte, da se material strdi in površina izgleda satenasto mat, nato pa površino oblikujete z pilico.
  6. Po piljenju odstranite prah in nadaljujte z izbrano barvo gel laka.

Sestavine

Ethyl Methacrylate, Glycol HEMA-Methacrylate, HEMA, Benzophenone, Dimethyltolylamine, CI 60725

Opozorilo

Samo za profesionalno uporabo. Preprečiti stik s kožo. Pozorno prebrati navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok! Če pride v stik z očmi ali s kožo takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Uporabljati samo v dobro prezračenih prostorih. V primeru draženja kože poiskati nasvet / zdravniško pomoč.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nail Liquid 150ml”