Cart

GlassMe® – Rainbow

GlassMe Rainbow

GlassMe® – Rainbow

9.15 Skupaj z DDV

GlassMe® – Rainbow – Čas za manikuro, vredno prave zvezde! GlassMe® Indigo do izjemno finega, ohlapnega praška v čudovitem bisernem odtenku, ki barve po nanosu spremeni iz vijolične v modro v zeleno – kot prava mavrica!

Primerjaj
Šifra: 5902188536881 Kategoriji: , Oznaka:

Delite ta izdelek

GlassMe® – Rainbow – Čas za manikuro, vredno prave zvezde! Z GlassMe® Indigo do izjemno finega praška v čudovitem bisernem odtenku, ki barve po nanosu spremeni iz vijolične v modro zeleno – kot prava mavrica! Ustvari spektakularno gladko površino brez spreminjanja osnovne barve. GlassMe® vas bo očaral ne samo s svojim sijajem, ampak tudi z izjemno enostavno uporabo! Da bi dosegli neverjeten učinek, je treba prah vmasirati na posušen top brez disperzijske plasti. Da bi dosegli popolnoma gladek zaključek, je najbolje, da to storite s prstom. GlassMe® na pastelnih odtenkih izgleda neverjetno, vendar bo deloval s katero koli barvo.

Navodila za uporabo

  • ustvarite klasično gel lak, gel ali akrilno manikuro;
  • po sušenju v lučki na top brez disperzije (npr. Dry Top za manikuro z gel laki, Shine On! v primeru gela) z aplikatorjem vmasirajte prah na noht;
  • odvečen material odstranite z mehkim čopičem
  • nanesite top (npr. Wet Look) in ne pozabite zapreti prostega roba nohta;
  • posušite v lučki.

Vsebina: 0,5g

Opozorilo

Samo za profesionalno uporabo. Preprečiti stik s kožo. Pozorno prebrati navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok! Če pride v stik z očmi ali s kožo takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Uporabljati samo v dobro prezračenih prostorih. V primeru draženja kože poiskati nasvet / zdravniško pomoč.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GlassMe® – Rainbow”