Cart

Barvni vzorec Pop Sticks Nail Display Ring – Milky

barvni-vzorec-pop-sticks-nail-diplay-ring-milky

Barvni vzorec Pop Sticks Nail Display Ring – Milky

3.95 Skupaj z DDV

Barvni vzorec Pop Sticks Nail Display Ring je barvni display v obliki 50 palčk, ki vam bo pomagal predstaviti vse odtenke v vašem kozmetičnem salonu. Palčke so praktično in varno pritrjene na obroč.

Primerjaj
Šifra: 5902188511468 Kategoriji: , Oznaka:

Delite ta izdelek

Barvni vzorec Pop Sticks Nail Display Ring – Milky: 50 palčk v milky barvi bodo lepo predstavile vse najljubše odtenke gel lakov iz Indigovih kolekcij. Lahko jih uporabite tudi za barvite gele, akril ali privlačne nail-art dizajne. Praktično pritrjevanje na obroč prepreči izgubo palčke. Olajšajte si  shranjevanje vseh barvnih vzorcev in kupcu pokažite celoten spekter lepotnih tretmajev, ki so na voljo v vašem salonu. Barvni displej je tudi odličen pripomoček za vadbo in razvijanje vaših spretnosti.

Dimenzije:
– palčka: dolžina 12 cm
– konice: dolžina 2,5 cm

Opozorilo

Izdelki Indigo Nails so namenjeni samo za profesionalno uporabo in se uporabljajo za predviden namen, s strani usposobljene in zavarovane polnoletne osebe. To pomeni, da Indigo Nails ne prevzema nobene odgovornosti, če se izdelki nepravilno uporabljajo in povzročijo škodo ali poškodbo.

Navodila za uporabo

Ena barvna lestvica vsebuje 30 umetnih nohtov, dodatne pa lahko kupite posebej.

Nasvet: med barvanjem vaše barvne lestvice NE UPORABITE Cleaner-ja. Lahko kemično reagira z materialom. Med barvanjem umetnih nohtov morate uporabiti Indigo Shine On! ali Tip Top – sijoč gel, ki ne pušča disperzijske plasti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Barvni vzorec Pop Sticks Nail Display Ring – Milky”