Cart

Barvni Display

barvni-display

Barvni Display

4.20 Skupaj z DDV

Barvni Display Elegantna in funkcionalna barvna lestvica z obnovljivimi umetnimi nohti. Bistra bela z zlatim logotipom je neverjeten pripomoček  za prikazovanje novih barv.  Barvno display lahko posodobite in s tem prikažete novitete. Nihče ne pozna vaših strank kot vi.

Primerjaj
Šifra: 5902188510454 Kategoriji: , Oznaka:

Delite ta izdelek

Indigo Barvni Display – Elegantna in funkcionalna barvna lestvica z obnovljivimi umetnimi nohti. Bistra bela z zlatim logotipom je neverjeten pripomoček  za prikazovanje novih barv.  Barvno display lahko posodobite in s tem prikažete novitete. Nihče ne pozna vaših strank kot vi.

Opozorilo

Izdelki Indigo Nails so namenjeni samo za profesionalno uporabo in se uporabljajo za predviden namen, s strani usposobljene in zavarovane polnoletne osebe. To pomeni, da Indigo Nails ne prevzema nobene odgovornosti, če se izdelki nepravilno uporabljajo in povzročijo škodo ali poškodbo.

Navodila za uporabo

Ena barvna lestvica vsebuje 30 umetnih nohtov, dodatne pa lahko kupite posebej.

Nasvet: med barvanjem vaše barvne lestvice NE UPORABITE Cleaner-ja. Lahko kemično reagira z materialom. Med barvanjem umetnih nohtov morate uporabiti Indigo Shine On! ali Tip Top – sijoč gel, ki ne pušča disperzijske plasti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Barvni Display”