Cart

Dostava

Dobava in dobavni rok

Vaše naročilo se bomo trudili, da bo obdelano še isti dan in o obdelavi boste prejeli obvestilo. Naročila vam skušamo dostaviti v najkrajšem možnem času, najkasneje v 8 delovnih dneh. Če je za odpremo blaga potreben daljši čas, vas o tem obvestimo.
Blago pa lahko prevzamete tudi na našem naslovu: Obrtna ulica 11, 6310 Izola – po vnaprejšnjem dogovoru.
Dostavo izvajamo v sodelovanju s kurirsko službo DPD ali GLS. Običajno je med delovniki naročeno blago na naslovu prejemnika v dnevu ali dveh od odpreme blaga (če torej danes odpremimo blago, ga DPD ali GLS predvidoma dostavi že jutri, v nekaterih primerih pojutrišnjem). V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša.
V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti na paketomatu ali v DEPO skladišču.
Poštnina se obračuna po ceniku, ne glede na znesek naročila.
Stroški poštnine so zaračunani po veljavnem ceniku kurirske službe DPD ali GLS in znašajo 3,90€ za DPD in 4,40€ za GLS dostavo. Ob nakupu izdelkov nad 150,00€ je poštnina brezplačna. Prevzem paketa na Petrol-u se obračuna dodatno in sicer po ceniku Petrola (provizija). Za nakup električne opreme se poštnina obračunava po ceniku 3,90€ DPD oz.4,40€ GLS.