Cart

Smoke Powder Atomic Orange

Smoke Powder Atomic Orange

Smoke Powder Atomic Orange

1.80 Skupaj z DDV

Smoke Powder Atomic Orange – čas je za še eno odkritje! Nova značilnost Indiga je sestava 11 ultra obarvanih Smoke Powder. Smoke Powder je zelo nasičena paleta barv, ki spominja na paleto akvarelnih barv.

Primerjaj
Šifra: 5902188541731 Kategoriji: , Oznaka:

Delite ta izdelek

Smoke Powder Atomic Orange – čas je za še eno odkritje! Nova značilnost Indiga je sestava 11 ultra obarvanih Smoke Powder.

Smoke Powder je zelo nasičena paleta barv, ki spominja na paleto akvarelnih barv. S temi sočno barvnimi praški lahko dobite osupljiv, dimljen učinek v kateri koli slikoviti kombinaciji. To je nov predlog, idealen za pomladno-poletno sezono, ki bo odlično dopolnil vašo manikuro in jim dodal značaj.

Definitivno je velika prednost dimnega učinka zabava z mešanjem barv. Nova kolekcija Smoke Powder je na voljo v 11 živih barvah, ki jih lahko samostojno nanesete na črno podlago ali v različnih kombinacijah.

Vsebina

Vsebina: 1,5g

Opozorilo

Samo za profesionalno uporabo. Preprečiti stik s kožo. Pozorno prebrati navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok! Če pride v stik z očmi ali s kožo takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Uporabljati samo v dobro prezračenih prostorih. V primeru draženja kože poiskati nasvet / zdravniško pomoč.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smoke Powder Atomic Orange”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja