Cart

Potiskač z rezilom I

10 %
OFF
Prihrani 0.61€
potiskac-z-rezilom-1

Potiskač z rezilom I

6.10 5.49 Skupaj z DDV

Potiskač z rezilom I – Potiskač z rezilom je obvezen v vašem salonu! Orodje se popolnoma prilega vaši roki, zvitek ročaja pa zagotavlja čvrst oprijem v vseh pogojih. Zahvaljujoč natančno oblikovani konici potiskača za nohte lahko enostavno očistite umazanijo z nohtov. Potiskač z rezilom je čudovit tudi za kombinirane manikure! Je večopravilno orodje, ki je primerno tako za mešanje barv, Art Gum ter za pedikuro.

Primerjaj
Šifra: 5902188512137-1 Kategoriji: , Oznaka:

Delite ta izdelek

Potiskač z rezilom – Potiskač z rezilom je obvezen v vašem salonu! Orodje se popolnoma prilega vaši roki, zvitek ročaja pa zagotavlja čvrst oprijem v vseh pogojih. Zahvaljujoč natančno oblikovani konici potiskača za nohte lahko enostavno očistite umazanijo z nohtov. Potiskač z rezilom je čudovit tudi za kombinirane manikure! Je večopravilno orodje, ki je primerno tako za mešanje barv, Art Gum ter za pedikuro.

Potiskač z rezilom za obnohtno kožico je le eno izmed mnogih profesionalnih orodij za nohtne stiliste, ki jih nudi Indigo.

Potiskač z rezikom:

  • dva konca različnih oblik
  • izdelan iz kakovostnega kirurškega jekla
  • natančno oblikovan
  • nedrseč ročaj
  • dobro leži v roki
  • lahko ga očistite v avtoklavu
  • ne povzroča alergijske reakcije

Opozorilo

Izdelki Indigo Nails so namenjeni samo za profesionalno uporabo in se uporabljajo za predviden namen, s strani usposobljene in zavarovane polnoletne osebe. To pomeni, da Indigo Nails ne prevzema nobene odgovornosti, če se izdelki nepravilno uporabljajo in povzročijo škodo ali poškodbo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Potiskač z rezilom I”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja