Cart

Metal Manix® Chameleon Infinity

Metal Manix Chameleon Infinity

Metal Manix® Chameleon Infinity

7.40 Skupaj z DDV

Metal Manix® Chameleon Infinity – So vam všeč živahni odtenki, vendar jih ne morete izbrati? Ni vam treba! Metal Manix® Chameleon Infinity zagotavlja neskončno paleto barv in neverjeten užitek pri ustvarjanju okraskov za nohte!

Primerjaj
Šifra: 5902188530568 Kategoriji: , Oznaka:

Delite ta izdelek

Metal Manix® Chameleon Infinity – So vam všeč živahni odtenki, vendar jih ne morete izbrati? Ni vam treba! Metal Manix® Chameleon Infinity zagotavlja neskončno paleto barv in neverjeten užitek pri ustvarjanju okraskov za nohte! Vse, kar morate storiti, je nanesti prah na črno podlago, da ustvarite različne barve na površini. Unikatno, barvito manikuro je lažje narediti, kot si mislite!

Metal Manix® je neverjeten prah, ki ima 12 različnih odtenkov. Uporabite ga, če želite ustvariti kovinski sijaj, krom učinek ali učinek kameleona.

Navodila za uporabo

Efekt nanesemo na brezdisperzijsko plast laka. Izbirate lahko med Tip top Top Coat, Shine On, Dry Top ali barvnimi geli Arte Brillante. Na posušeno podlago z aplikatorjem vtremo prah in zaključimo z zaključnim sijajem.

Preverite še druge odtenke Metal Manix Chameleon-a in ustvarite prelepe efekte v nekaj minutah.

Opozorilo

Samo za profesionalno uporabo. Preprečiti stik s kožo. Pozorno prebrati navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok! Če pride v stik z očmi ali s kožo takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Uporabljati samo v dobro prezračenih prostorih. V primeru draženja kože poiskati nasvet / zdravniško pomoč.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Metal Manix® Chameleon Infinity”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja