Cart

Acrylic Paint 35 – Magenta

50 %
OFF
Prihrani 1.50€
magenta-35-10ml

Acrylic Paint 35 – Magenta

3.00 1.50 Skupaj z DDV

Acrylic Paint 35 Magenta – Indigo akrilna barva je močno pigmentiran izdelek, ki vam bo pomagal pri pripravi okraskov za nohte, o katerih ste sanjali! En, tanek sloj, zagotavlja popolno pokritost.

Na zalogi

Primerjaj
Kategorija: Oznaka:

Delite ta izdelek

Acrylic Paint 35 – Magenta – Indigo akrilna barva je močno pigmentiran izdelek, ki vam bo pomagal pri pripravi okraskov za nohte, o katerih ste sanjali! En, tanek sloj, zagotavlja popolno pokritost. Idealen je za natančne linije, cik-cak, senčenje in kiaroscuro, pa tudi One Stroke, Zhostovo ali Folk Art Flowers. Barve lahko prosto mešate, tako da ustvarite enovrstne odtenke!

Akrilne barve so temelj modernih modelov za nohte v sodobni industriji nohtov.

Priročne steklenice ne samo, da omogočajo hitrejše delo, ampak tudi omogočajo, da so med drugimi izdelki videti fantastično.

Navodila za uporabo

Nalijte malo vode na ploščo, nato pa položite list povoščenega papirja. Nato iztisnite nekaj barve. Zahvaljujoč temu se bo izdelek počasi sušil in vam dal dodaten čas za delo. S čopičem pobarvajte želeni vzorec. Indigo akrilna barva ne potrebuje utrjevanja v UV žarnici.

Vsebina

Vsebina: 10ml

Opozorilo

Samo za profesionalno uporabo. Preprečiti stik s kožo. Pozorno prebrati navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok! Če pride v stik z očmi ali s kožo takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Uporabljati samo v dobro prezračenih prostorih. V primeru draženja kože poiskati nasvet / zdravniško pomoč.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Acrylic Paint 35 – Magenta”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja