Košarica je prazna

Blog

Serija novih izdelkov Indigo je povzročila kar nekaj zmede, katera se je razširila, ne samo med našimi tekmeci, ampak tudi med strankami. Našim stilistom ni enostavno slediti vedno večjemu številu novih izdelkov, saj so izredno zasedeni. Na željo vas, drage stranke, smo pripravili to objavo, da vam razjasnimo in podamo osnovni opis našega širokega izbora baznih gelov in nekaterih novih izdelkov.

Ste pripravljeni?

V ponudbi Indigo baz so:

- Protein Base – naša najbolj znana baza

- Indigo Ultra Strong Base

- Indigo Liquid Base

- Klasična gellak Removable Base

In NAJNOVEJŠE - barvne osnovne baze

- Mineralne baze - na voljo v 4 različnih odtenkih

- Cover baza Very Cool

COVER BASE VERY COOL

Cover baza very cool je čudovit izdelek, kateri nohtom doda barvo in stilistu zmanjša čas dela. Čudovita visoko pigmentirana baza, ki zagotavlja 95% prekrivnost v hladnem roza tonu. Poleg lepe barve ima tudi debelejšo konsistenco, kar vam bo v pomoč pri izdelavi C linije in podaljšanju nohta do 3 mm.

Cover baza Very Cool bo odlična kot:

- Klasična baza in kot način, da se poudari barvno manikuro

- Odlična osnova a poslikano francosko manikuro

- Kot dodatek k gelni manikuri

- Kot samostojen izdelek za stvaritev izrazite manikure – uporaba baze samostojno je dovolj za stvaritev lepe manikure v odtenku hladne roza

Produkt se nanaša v dveh slojih: prvi tanjši premaz, nato pa še gradilni premaz, ki preprečuje krčenje materiala pod lučko. Ime Very Cool ne opisuje samo hladnega tona baze, ampak opisuje tudi karakter izdelka , ki je enostavno super! Very Cool! Preverite ga sami!

ZNAČILNOSTI: Pol trda barva baza s 95% prekrivnostjo v hladnem roza tonu

KOMU JE NAMENJENA? Namenjena je stilistom, ki želijo pospešiti proces kreiranja manikure, doseči barvno globino in podaljšati noht do 3 mm in izgraditi C linijo.

DOBRO JE VEDETI: prekriti jo je treba s topom

EFEKT: Barvna manikura, ki ne potrebuje nanos laka ( odlična rešitev za barvno manikuro)

MINERALNE BAZE

Mineralna baza je veliko več kot klasični osnovni premaz. Manikura ne bo samo trajnejša, ampak se čudovito uporabi kot samostojni izdelek. Zahvaljujoč subtilni barvi, 75-odstotni pokritosti in čudovitemu sijaju. Da - ta mineralna baza se lahko uporablja kot izdelek 3 v 1: osnovni premaz, barva in zgornji premaz, ki zagotavlja nežen, sijoč zaključek. Z njo boste lahko ustvarili manikuro v samo 45 minutah! Pomembno je vedeti! Produkt je dokaj tanke konsistence, ampak se ne zlije v obnohne kotičke. Delati z mineralno bazo je pravi užitek.

- Blush: topel roza oddtenek, ki ustvari srčkano dekliško manikuro.

- Natural:nežen hladno roza odtenek

- Porcelain: najhladnješi odtenek mineralne baze. Prefinjena, hladna roza je odlična za nežen in eleganten videz.

- Sensual skin: najtemnejši odtenek mineralne baze. Najbolj primeren za temnejšo polt. Odtenek spada v skupino nude.

ZNAČILNOSTI: tanka konsistenca (tanjša od Protein base ali cover base), kombinacija baze in barve v 4 različnih odtenkih, 75% prekrivnost, uporabi se lahko kot samostojni produkt 3 v 1: bazni premaz, barva, in zaključni premaz z visokim sijajom.

ZA KOGA: za zelo zasedene ljudi, katerim je všeč subtilna manikura. Z mineralno bazo lahko ustvarite manikuro v 45 minutah in ustvarite lepo in subtilno nude manikuro. EFEKT: Ekspresna, barvna manikura.

POMEMBNO JE VEDETI: Mineralne baze ne potrebujejo zaključnega premaza.

PROTEINSKA BAZA

Najbolj znana, nagrajena in priljubljena Indigova baza katera je odgovor na vsak problem na katerega lahko naletite, ko skušate doseči čudovite in močne nohte. Protein base je bila ustvarjena za stranke, ki imajo mehke, šibke in krhke nohte. Z njeno pomočjo so močni in lepi nohti povsem dosegljivi. Protein base je kot nekakšen ovoj za nohtno ploščo in jo ščiti pred poškodbami in tudi kot zaščitna baza v klasični gellak manikuri. Stilistu omogoča, da popravi majhne nepravilnosti na nohtni plošči in oblikuje popoln apeks. Zaradi debele konsistence je nanos zelo enostaven. Na tisoče zadovoljnih strank in dolg seznam prestižnih nagrad ( Qltowego kosmetyku 2018, Kobieca Marka Roku, Quality International 2018 in številne druge)

A KOGA: za tiste ki imajo šibke in krhke nohte ali tiste, ki želijo okrepiti in zaščititi nohtno ploščo pred poškodbami.

EFEKT: popolnoma prosojna, debela konsistenca ki nohte izenači, ojača, varuje, podaljša in ustvari apeks.

POMEMBNO JE VEDETI: najbolj priljublena baza med strankami. Nagrajeni in vsestranski produkt.

LIQUID REMOVABLE BASE

Baza namenjena problematičnim nohtnim ploščam. Popolna baza za ženske katerih nohti so bili poškodovani zaradi hormonskih neravnovesij ali za osebe, ki trpijo zaradi hiperhidroze. Ustvari močno disperzijsko plast, katero je treba nežno odstraniti s suhim čopičem za gel ali z bombažno blazinico pred nanosom barve. Ta revolucionarna baza bo obdržala perfektno manikuro na »problematičnih« nohtih tudi do 5 tednov.

ZA KOGA: za stranke s problematično nohtno ploščo, ki imajo težavo z obstojnostjo svoje manikure. Ta baza je odlična za nohtne plošče, ki so poškodovane zaradi hiperhidroze ali hormnoskih neravnovesij.

EFEKT: izenači površino in odlična baza za manikuro, ki se bo obdržala do 5 tednov.

POMEMBNO JE VEDETI: baza ima zelo tanko konsistenco.

ULTRA STRONG BASE

Zahvaljujoč bazi Ultra stong lahko pozabite na zračne žepke, pokanje in težave z obstojnostjo manikure. Ta baza za gellak deluje dobro na naravni in celo bolj zahtevni nohtni plošči in ustvari zaščitno plast. Čvrsto se poveže z barvnim premazom in zagotavlja, da bo manikura ostala v nedotaknjenem stanju. Baza ni topljiva – vse kar morate narediti je le zbrusiti površino z bufferjem, zapolniti narastek, nohtna površina bo ostala zaščitena. Nič več mehkih, krhkih in poškodovanih nohtov – Ultra Strong baza je kot oklep. Pozor! Če uporabljate bazo Ultra Strong je treba odstraniti disperzijsko plast.

ZA KOGA: stranke, ki želijo okrepiti nohtno ploščo in baza katere se ne odstranjuje, ko se dela novo barvno manikuro.

EFEKT:.Trajna manikura in zelo močni nohti.

POMEMBNO JE VEDETI: Baza ni topna, ne reagira na Remover – vse kar morate storiti je odstraniti barvo in zaponiti narastek.

Gradilni geli za nohte - prezentacija.

Predstavitev francoske manikure

Kategorije izdelkov

Moja košarica

Košarica je prazna
Go to top